понеділок, 29 травня 2017 р.

День 24. У дорозі

Наступна тема #ts_challenge_sewndreams найбільше підходить моєму акаунту. Це тема "У дорозі". Ні для кого не секрет, що мої іграшки намотують тисячі кілометрів зі мною, аби потім поділитися побаченим з іншими.

І, можливо, не всі знають, що першим відправився в дорогу в поїздку по Болгарії кілька років тому домовичок Кузя. Це було всього один раз. Адже, не домовичкам не дуже радісно по світу шастати! Якщо цікаво, то розповідь про ту поїздку можна почитати ТУТ



Другим мандрівником став Ведмедик Тео. Він склав нам компанію у першому поході на яхті в Середземному морі в Італії. На борту проявив себе, як найсерйозніший ведмідь, за що і був списаний на сушу з виплатою річної зарплатні. На фото Тео провітрюється на фоні околиць Києва, переганяючи яхту на чергову гонку.



І, нарешті, третім мандрівним SewnDreamчіком став усіма улюблений Містер Лис. Хитра руденька шкурка встигла побувати з нами за рік у Барселоні, стати частиною команди на яхті в Греції, ознайомитися з древньою культурою Трипілля, відправитися за грибами під Ржищів та дослідити зимові Карпати. На фото Лис у марині на острові Лефкада.



Ось такі дорожні історії у Sewn Dreams.

Мене запитували чи буду я міняти мандрівника і шити новий образ. Поки не знаю ... не знаю, кого. Наразі, лису готується новий прикид для літнього сезону. 

Немає коментарів:

Дописати коментар