вівторок, 6 червня 2017 р.

День 30. МОТИВАЦІЯ

Сьогодні завершальний пост для #ts_challenge_sewndreams на тему МОТИВАЦІЯ.

Тема настільки об'ємна, що я не знаю, з якого боку обійняти це величезне дерево. А тому поділюся з вами однією практикою, яку мені показали на майстер класі. Перед тим як робити її, прочитайте далі інструкцію до пункту 3:

1. Зручно влаштуйтесь на кріслі чи стільці та поверніть голову назад. Що ви бачите? Чи далеко змогли ви повернути голову? Запам'ятайте це.

2. Тепер закрийте очі. Глибоко вдихніть та видихніть тричі. Уявіть, що ваша голова повертається назад на 90 градусів. Що ви бачите? Ваша шия пластична та повертає голову на 180 градусів ... потім на 360 ... Що ви бачите? Ви вільно крутите головою і нічого не обмежує вашого руху. Впоралися?

3. Тепер відкрийте очі. Поверніть голову в ту ж сторону, що і  першого разу. Тепер вдалося побачити більше, ніж тоді?

Про що це? А це про те, що всі "не можу", "не зараз", "не вмію", "не впораюся", "не до цього" живуть у наших думках, а значить у наших силах їх змінити. У наших силах наповнити вітрила вітром натхнення та надій, щоб іти повним курсом за своїми бажаннями, відкриваючи з кожним днем ​​для себе нові можливості та таланти. У наших силах розкрити свій потенціал та проявити себе в абсолютно новій для себе ролі. І врешті-решт у наших силах берегти свою маленьку внутрішню дитинку, мрії котрої варто захищати! Пам'ятайте, що в кожній маленькій дитинці є по 200 грам вибухівки, а можливо й з півкіло! І їй під силу підірвати стіну ваших страхів на шляху до мрії! То, можливо, варто відпустити себе та почати діяти?


Немає коментарів:

Дописати коментар