суботу, 27 серпня 2016 р.

Задача від Містера Лиса-мандрівника

Задача: Містер Лис виїхав в аеропорт А, розвернувся та поїхав в аеропорт Б. Звідти він вилетів у місто В.

УВАГА ЗАПИТАННЯ: що провтикав Містер Лис і в яке місто відправився?


TASK: Mr Fox wasgoing to airport A, turned back and head for airport B. 
              After that he had flight to city C.

ATTENTION! THE QUESTION: What did Mister Fox mix up? And what city did he visit?



Підказка: позаду Містера Ліса одна з важливих площей цього міста, на якій в сердньовіччі знаходилось місце страти, а сьогодні - це великий транспортний вузол. Назва площі одноіменна з країною, в якій знаходиться це місто.

ДЕ Містер Лис?? Тим, хто відгадає відправляться листівки-привітання з цього міста!


Help: There is one of important square behind Mister Fox. The square was built on a site that had been previously used for public executions, but now it is a big transport hub.

Where is Mister Fox?? I will send a greeting card with view of this city to those who guesses the right answer.




P.S. Відгадуйте та чекайте на нову розповідь про Лиса-мандрівника, якого створили в майстерні Sewn Dreams, надихнувшись неймовірним мультиком "Маленький принц". Хто не дивився, раджу це виправити! А ми з Містером Лисом Маленького Принца готуємо тим часом для вас змістовну розповідь про фантастичну подорож у місто, в якому одразу почуваєшся як вдома!

P.S. Please write your guesses in comments and wait for a new story about the fox-traveller made in the studio "Sewn Dreams by Olga Pinchuk" after watching amazing cartoon "Little Prince". If you haven't watched this cartoon yet, I recommend to do it! Meantime we're preparing an interesting story about fantastic city where you feel like at home!

Немає коментарів:

Дописати коментар